Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
5°C
JUTRI
17°C
-1°C
Oceni objavo

Navihan večer 2016

Navihani muzikanti so 19. novembra 2016 v Domu krajanov Tabor pripravili že svoj 4. samostojni koncert z naslovom Navihan večer, ki pa je bil letos še posebej zanimiv, saj so na koncertu praznovali svojo 5. obletnico delovanja. Poglejmo, kaj so nam o koncertu povedali Navihani muzikanti:

»Navihani muzikanti smo še vedno pod vtisom našega in vašega Navihanega večera, ki je bil res nekaj posebnega in kar moramo najprej storiti, je to, da se vam iz srca zahvalimo, da ste praznovali z nami in da smo skupaj napolnili dvorano do čisto zadnjega kotička. To je tisto, kar si muzikanti ter organizatorji najbolj želimo. Da se malo pošalimo, tudi podžupan je dejal, da bo za naslednji Navihan večer potrebno narediti večjo dvorano. Upamo, da ste uživali in hvala še enkrat, da nas spodbujate ter nam dajete nov zagon. Tako, vidimo se naslednje leto na Navihanem večeru 2017!

Seveda pa ne smemo pozabiti na donatorje, ki so nam po svojih močeh pomagali pri organizaciji. Ti so: Občina Tabor, Občina Hrastnik, Odelo, d. o. o., Terglav žage, Vija, d. o. o., Avtopralnica Sonček, Mizarstvo Šergan, Studio Šergan, Novem, Gostilna Rimljan, Smreka ‒ Jelka, Šolski center Šentjur, Vrtnarstvo Lončarek, Brglez Roman, Krajevna skupnost Griže. Hvala za pomoč. Hvala vsem nastopajočim, napovedovalcu, snemalcem, fotografu, ozvočevalcem, skratka vsem, ki so pripomogli k izvedbi koncerta.

Največja zahvala pa seveda gre našim staršem, ki nam stojijo ob strani, nas spodbujajo, pomagajo ter nam kažejo pravo pot v prihodnost. Še enkrat, HVALA VAM!«

 

Navihani muzikanti

Oglejte si tudi