Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Komedija Strogo zaupno nasmejala do solz

Sobota, 7. 5. 2016, je bila gledališko obarvana, saj je Dramska sekcija Teloh v razširjeni igralski zasedbi zasijala in ponovno poskrbela, da je prešerni smeh donel po Domu krajanov Tabor in se razlegal izven njega.

Gledališka uprizoritev priredbe komedije Marca Camolettija Strogo zaupno je glede na predhodnji celovečerni komediji Kadar se ženski jezik ne suče in Poročil se bom s svojo ženo, ki so ju člani Dramske sekcije Teloh uprizorili v prejšnjih letih, tudi tokrat obetala obilo zabave. Obiskovalci smo dobili to in še več. Slabi dve uri  smo bili gostje v hotelu Slavija, kjer ni manjkalo zapletov, humorja in jugonostalgije. Odlična kostumografija in scenografija ter prepričljiva in mojstrska igra vseh igralcev so nas prepričale, da so gledališke poslastice, pod režisersko taktirko Tanje Kastelic, izvrstne, predvsem pa nepogrešljive za kulturni razvoj kraja.

Vsem nam, ljubiteljem gledališča, bo ta majska sobota zagotovo še odzvanjala v spominu, vsi, ki pa ste premiero zamudili, imate ponovno možnost, da se do solz nasmejite v petek, 10. junija, ob 20. uri v Domu krajanov Tabor, in se zabavate ob prigodah receptorja Sreča, Ivane Pikolovske, Bruna, Lidije, Helence in drugih nepogrešljivih snovalcev zapletov.

Jasmina Pogačnik

Oglejte si tudi