Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
4°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

Moja zgodba kako in zakaj sem postal član GNLD podjetja

objavljeno na naslovu www.srecno-zivljenje.com; pod rubriko Zdravje, kaj so povedale stranke

Sem Konrad Mlinarič

 

star sem 55 in prihajam iz občine Starše na Štajerskem.

 

Do leta 2010 nisem vedel, da si lahko pri veliko težavah pomagaš z naravnimi prehranskimi dopolnili.

Nihče mi tega ni ponudil, svetoval ali priporočal. Prepričan sem, da vas je še veliko, ki tega ne veste in se mučite tako, kot sem se sam. Po naravi rad pomagam ljudem, zato želim svojo zgodbo deliti tudi z vami.
 

25 let so se mi v ustih skoraj vsakih 14 dni pojavljale izjemno boleče afte

in to na štirih do petih različnih mestih. Uradna medicina in farmacija mi tega nista znali odpraviti. Razlaga je bila, da vzrok ni znan, prav tako ni znano zdravilo. Osebni zdravnik mi je na začetku predpisal tekočino hexoral in priporočil C vitamin, zdravnik specialist pa mi je predpisal neko tekočino podobno špiritu. V lekarni sem dobil priporočila za razne tekočine,... preizkusil sem verjetno vse, kar je prišlo na tržišče… vsake toliko časa kaj novega, nazadnje sem preizkusil zelo reklamiran Tantum verde, vendar težav z aftami nisem odpravil.

Po dobrih  25 letih neuspešnih poizkusih, sem se sprijaznil z razlago, da moje težave z aftami niso ozdravljive. 

            

Nato sem leta 2010 povsem slučajno zašel na spletno stran ge. Minke Gantar www.srecno-zivljenje.com,

ki se že več let profesionalno ukvarja z zdravo prehrano in naravnimi prehranskimi dopolnili podjetja GNLD. Obiskal sem nekaj predavanj ge. Minke Gantar v Rogaški Slatini, Staršah, Celju, ki so me prepričala in navdušila.

 

Po naravi sem bolj previden, zato sem še malo raziskoval po internetu

in z vsakim dnem sem bil bolj prepričan, da podjetje GNLD ponuja stvari, ki jih potrebuje vsako telo. Bolj kot  sem raziskoval, več je bilo potrditev, da gre za podjetje, ki se že več kot 50 let profesionalno ukvarja z naravnimi prehranskimi dopolnili, katera ponujajo že v 53 državah sveta in da je to področje zelo dobro raziskano in podprto z znanostjo.

 

Po nekaj predavanjih sem postal član podjetja GNLD

in tako pridobil pravico do cenejših nakupov in možnost dostopa do bolj poglobljenih raziskav znanstveno svetovalnega odbora GNLD.

 

Po cca 2 mesecih rednega uživanja njihovih naravnih prehranskih dopolnil Aloe vera plus, Acidophilus, Garllic allium, Formula IV in Sustained release -C vitamin  - C-vitamin s postopnim izločanjem, je sledilo  veliko presenečenje!

 

Afte so izginile in do danes se še niso pojavile!

 

Zaradi  gole radovednosti in izjemnega počutja sem dopolnila pridno užival še naprej  in v kratkem so izginile tudi  težave s povišanim krvnim tlakom, kroničnimi glavoboli, kislino in hemoroidi. O težavah že več kot leto dni ni  ne duha ne sluha, da o boljšem počutju že po prvem mesecu sploh ne govorim.

 

Istočasno sem pomagal tudi ženi,

ki se je že nekaj let zdravila proti alergiji. Pred alergijo je oboževala  sadje, nato pa ga zaradi težav ni smela več jesti.  V  lekarni so ji več let mešali kremo proti alergiji, ki ji je povzročala močno srbenje in odstopanje kože na dlaneh. Sedaj uživa prehranska  dopolnila podjetja GNLD, kreme ne potrebuje več, koža ji ne odstopa in dlani  je ne srbijo več. Uživa  Kal-mag plus D vitamin, Aloa vera plus, acidophilus in omega 3 plus.

 

Enostavno ne bi verjel, če sam  ne bi  poskusil!

Ko se pogovarjam s  strankami, ki redno obiskujejo predavanja in so rešile že  prenekatere svoje težave, sem trdno prepričan, da si lahko vsak pomaga pri svojem zdravju.  Slogan podjetja GNLD '' delamo pozitivno razliko v življenju ljudi '', zagotovo ni le prazna "parola", pač pa obljuba za boljši jutri.

 

Zato Minka, iskrena hvala v mojem in ženinem imenu,

na tvojih predavanjih, ki jih redno obiskujem, sem se med drugim naučil, da smo za zdravje prvo odgovorni sami, zato je potrebno narediti premik, najprej v glavi, z drugačnim razmišljanjem in predvsem sprejemanje novega tudi na področju zdravljenja. Sam sem žal potreboval 25 let, da sem ugotovil, da je dobro zaupati še komu drugemu, ne le uradni  medicini, da prideš do zdravja in boljšega počutja. Tebi osebno in tvojim predavanjem gre zasluga, da sem začel dopolnila uživati in predvsem verjeti v njih, bila si iskrena, poštena in prepričljiva in svojo znanje ter pozitivno energijo si nesebično delila tudi z mano, hvala še možu Darkotu za potrpežljivost, saj te včasih z vprašanji "utrujamo" še pozno v noč.

Konrad, Ana Mlinarič

 

Preberite še:

Življenje se nam je obrnilo na bolje - zgodba družine Škrobar. Akne po celem telesu so izginile!

opomnik:
od takrat, ko  je predavateljica ga. Minka Gantar objavila mojo zgodbo na svoji spletni strani www.srecno-zivljenje.com in sem začel uživati naravna prehranska dopolnila podjetja GNLD je minilo že več kot  pet let, rezultati na zdravju ter počutju so neverjetni, podjetje sedaj deluje že v več kot 60 državah in vse od leta 1958 naprej

Oglejte si tudi