Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
1°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

Opravljen prvi športni dan

Učenci vseh razredov POŠ Marjeta so imeli v ponedeljek, 23. 9. 2013, prvi športni dan: daljši pohod.
 

Učenci so zjutraj najprej malicali, nato pa skupaj z učiteljicami prehodili naslednjo pot. Od šole so se ob prometni cesti napotili proti marješki Gmajni, nato pa zavili preko mostu nad avtocesto v gozd. Pot jih je vodila po bolj varni makadamski cesti do mostu preko kanala, ki pri Dravskem Dvoru vodi proti Rošnji. Seveda so s pohodniškim tempom nadaljevali in se ustavili šele na drugi strani kanala pri prometnem znaku Rošnja, da so se fotografirali za spomin, dalje malo poklepetali s prijaznimi vaščani in odšli do križišča z glavno cesto Maribor – Ptuj. Tukaj so kolono obrnili in po isti poti nadaljevali pohod do šole. Po takšnem pešačenju v prijetnem sončnem dnevu je bilo seveda nato še kosilo slastnejše.

 

Današnji športni dan je bil res prijeten in nekaj posebnega, so povedali sicer malo utrujeni učenci obema učiteljema OPB-ja, ki sta jih prevzela do odhoda avtobusa.

 

Učiteljice pohodnice pa z veseljem dodajamo: Čestitke vsem učencem za prehojeno pot in primerno vedenje na športnem dnevu!

Oglejte si tudi