Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
2°C
SOB.
13°C
4°C
Oceni objavo

Divja ščetica

Tinktura iz divje ščetice je osemintrideseta tinktura, ki smo jo izdelali po receptu Janeza Javorskega.

 

Divja ščetica ima v sebi posebno moč, uspešno se bori s kugo današnjega časa - boreliozo, tako namreč to bolezen imenuje nemški zdravnik dr. Wolf-Dieter Storl, ki je bil sam žrtev te bolezni.


Ob zdravljenju borelioze s tinkturo ščetice je potrebno popolnoma spremeniti način življenja. V življenje ponovno vnesimo potrebo po gibanju in življenju v naravi. Ne pozabimo, da je uspeh zdravljenja odvisen tudi od nas samih.


V boju z borelijo se priporoča, da se tinktura ščetice jemlje na prazen želodec (deset minut pred obrokom, v tekočini sobne temperature), 3x dnevno 12 do 19 kapljic, ki jo čim dlje zadržimo v ustih in žvrkljamo, da se bolje resorbirajo določene učinkovine in je delovanje tako učinkovitejše. Priporočeno je, da tinkturo divje ščetice uživamo 4 tedne, nato pa vsak mesec le tri dni ob polni luni eno leto, ker se tudi bakterije borelioze razmnožujejo po luninih ciklusih na 28 dni. Lunin koledar-Keltski koledar.


Tinktura divje ščetice ima tudi zelo močan razstrupljevalni učinek na celotno telo, zato je potrebno v času jemanja povečati vnos tekočine (več kot 2 l ), s tem pospešimo izločanje strupov iz organizma. Obenem se priporoča še pitje čaja ali tinktur koprive, njivske preslice. Dolgoletno preučevanje ščetice različnih znanstvenikov je potrdilo hipotezo, da ščetica oddaja svojevrstno energijo-živo energijo, ki posledično vpliva na naše etersko telo. Tisti, ki se odloči za zdravljenje s tinkturo divje ščetice, lahko po nekajdnevnem jemanju tinkture divje ščetice opazi izpuščaje, kot so herpes ali močno srbenje. Že obstoječe bolečine se pojavljajo v močnejši obliki, ki trajajo nekaj dni, nekateri navajajo, da je stanje bolečin skoraj nevzdržno (predvsem so prisotne bolečine v kosteh, sklepih, križu in mišicah).  Po nekaj dneh sledi občutno izboljšanje. Med jemanjem tinkture divje ščetice izginejo starostne pege – to je energija, ki seva navzven in najavlja izboljšanje. Vendar ni strogo določeno, da je to vedno prisotno.

Ugotovljeno je bilo, da ščetica deluje tudi pri zelo trdovratnih boleznih kot je rak, kronični revmatizem. Ugodno deluje pri poškodovanih mišicah, sklepih, kosteh, pretrganih vezeh, artritisu, uspešna je pri kroničnih kožnih obolenjih, pri putiki, vzpodbuja delovanje ledvic, jeter ter krvnega obtoka ter kot smo že omenili, je močan razstrupljevalec človeškega organizma.

Oglejte si tudi