Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

NOVA GOSTUJOČA ZMAGA V RADEČAH

RK RADEČE – MIK CELJE – RD HERZ ŠMARTNO     22 : 32 (12 : 13)

RK Radeče – MIK Celje: Stegne 2, Kišek, Gospodarič 4, Hrovat, Ločičnik 3, Klinar, Jukič 2, Žičkar 1, Dobravc 5, Kos, Ernestl 4, Koritnik 1, Knez. Trener: Dragan Babovič.

RD Herz Šmartno: Strmljan 13, Ribarič, Sadar, Urban Poglajen, Bahovec 3, Žižek, Šmejc 7, Luka Poglajen, Muratovič, Žan Pregelj 2, Cirar 1, Bučar, Avsec 6, Močnik, Žurga, Kukovica. Trener: Filip Gradišek.

V Radečah se je pričakovalo težko srečanje, nekaj šmarskih igralcev še ni bilo 100% pripravljenih po sredini pokalni tekmi. Tekma se je začela po željah domače ekipe, vratar Martin Kos je odprl tekmo z odličnimi obrambami. V 8. minuti je bilo na semaforju šele 2:1 za domače. Tekma je bila izenačena skozi celotni prvi polčas, na obeh straneh je bilo veliko tehničnih napak. Tik ob koncu polčasa je šmarska ekipa povedla z minimalnim vodstvom 12:13. V drugem polčasu so domači zadeli dvakrat ter povedli 14:13. Do rezultata 18:18 je bila tekma izenačena, potem pa je ekipa Herz Šmartna začela igrati bolje v napadu, razigrala sta se kapetan Aleš Šmejc in Tilen Strmljan. V vratih se je razbranil Midhad Muratovič. Domači niso imeli rešitve za dobro igro Šmarčanov, razlika se je vztrajno višala v korist Herz Šmartna, ki je prav na koncu znašala največ, 10 zadetkov prednosti.

Oglejte si tudi