Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Končno zmaga doma

RD HERZ ŠMARTNO – RD MOŠKANJCI-GORIŠNICA 33:28 (18:13)

Šmartno pri Litiji – Dvorana Pungrt, gledalcev: 150, sodnika: Tomislav Pajič in Aleš Gorenc, delegat: Matjaž Kočevar.


Herz Šmartno: Strmljan 4, Ribarič 6, Sadar, Bahovec 3, Žižek, Šmejc 5, Luka Poglajen 3, Muratovič (16 obramb), Žan Pregelj 4, Cirar 5, Bučar, Avsec 2, Berglez, Močnik, Kukovica (3 obrambe), Lachaal 1. Trener: Filip Gradišek.


Moškanjci-Gorišnica: Bratuša (8 obramb), Kovač 6, Bedrač 3, Valenko 4, Balas 3, Lozinšek 4, Ozmec, Ranfl (4 obrambe), Tement 1, Žuran (2 obrambi), Preac 1, Stopar 1, Koštomaj 5, Geč. Trener: Boštjan Strašek.


Sedemmetrovke: Herz Šmartno 8 (7), Moškanjci-Gorišnica 8 (6).


Izključitve: Herz Šmartno 10 minut, Moškanjci-Gorišnica 16 minut.


Diskvalifikacija: Stopar (Moškanjci-Gorišnica); 3x 2 minute


Šmarčani so po štirih krogih le dočakali zmago. Že na začetku tekme je domača ekipa »pritisnila« na plin in takoj povedla z 7:2, ter ni dovolila gostom, da bi se približali. Dobra igra se je nadaljevala skozi celoten prvi polčas, največja prednost pa je znašala pri rezultatu 15:7. Dobro je branil domači vratar Midhad Muratovič, prav tako pa so imeli gostje v vratih razpoloženega Ervina Bratušo. V drugem polčasu so domači na začetku malenkost popustili, do rezultata 20:17 so imeli gostje nekaj več priložnosti. Ampak to ni dolgo trajalo, domači so spet povišali ritem igre, ki ga gostje niso mogli spremljati. Razlika se je ponovno povečevala v domačo korist. Domači trener Filip Gradišek je proti koncu tekme priložnost ponudil vsem igralcem, ki so tekmo mirno pripeljali do konca.

Oglejte si tudi