Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
3°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

Gorenje Velenje na FINAL4

RD HERZ ŠMARTNO : RK GORENJE VELENJE   24:40 (8:20)

Šmartno pri Litiji (22.12.2016), Dvorana Pungrt, gledalcev: 500, sodnika: Aleš Gorenc in Rok Škvarč, delegatka: Anja Frešer.

Herz Šmartno: M. Sadar (3 obrambe), Strmljan 11, Ribarič 1, Cirar, A. Urankar, Bahovec, Žižek, Šmejc, Muratovič (3 obrambe), Ža. Pregelj 1, A. Sadar, Bučar, Avsec 8, Močnik 3, Žurga, Kukovica (1 obramba). Trener: Filip Gradišek.

Gorenje Velenje: Baznik (3 obrambe), Cehte 1, Medved 11, Ovniček 1, Pajt 2, Levc 1, Stojnič 1, Toskić, Potočnik 5, Ferlin (14 obramb), Golčar 4, Mazej 1, Kleč 3, Zaponšek (0 obramb), Nosan 1, Brumen 9. Trener: Borut Plaskan.

Sedemmetrovke: Herz Šmartno 7 (4), Gorenje Velenje 4 (4).

Izključitve: Herz Šmartno 6 minut, Gorenje Velenje 6 minut.

Diskvalifikacije: -

Rokometaši Gorenja Velenja so se uvrstili na finalni turnir pokala Slovenije. Že na začetku tekme so zagospodarili na igrišču ter povedli 0:7. Gostujoči vratar Klemen Ferlin je nabiral obrambe ter pokazal, da se po poškodbi vrača v pravo formo. Domača ekipa se je nato zbrala ter z nekaj zadetki prišla do rezultata 5:10, a so nato gostje spet zaigrali bolje ter do polčasa visoko povedli z 8:20. Za nameček se je v prvem polčasu poškodoval domači kapetan Aleš Šmejc. V drugem polčasu podobno nadaljevanje, gostje so držali razliko in niso dovolili domači ekipi, da bi se sploh lahko približala. Proti koncu tekme sta oba trenerja ponudila priložnost vsem igralcem, gostje pa so tekmo mirno pripeljali do konca in zmagali za 16 zadetkov. Domača ekipa se je v obrambi borila in prikazala tudi nekaj dobrih potez v napadu.

Oglejte si tudi