Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za četrtek, 23.03.2017

delno oblačno
Danes bo v zahodni Sloveniji pretežno oblačno, drugod pa delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. V zahodnih in ponekod v osrednjih krajih se bodo pojavljale manjše krajevne padavine, deloma plohe. Popoldne bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 19, v vzhodnih krajih do 23 stopinj.
8°C | 20°C
petek, 24.03.2017
5°C | 20°C
sobota, 25.03.2017
7°C | 18°C
nedelja, 26.03.2017
6°C | 12°C
ponedeljek, 27.03.2017
3°C | 13°C
Opozorila
Četrtek, 23.3.2017 ob 5h
Dodatnega opozorila ni.
8°C
20°C
delno oblačno
Nahajaš se tukaj: Novice Obvestila Društva

Predavanje Priprava sadja za sušenje in ......


DRUŠTVA

| |
22.09.2016      14:04
A A

Predavanje Priprava sadja za sušenje in kisanje



Deli:

Društvo za razvoj podeželja  LAZ  vabi na zanimivo in poučno predavanje

»PRIPRAVA SADJA ZA SUŠENJE IN KISANJE«
ki bo v četrtek, 29.9.2016 ob 18. uri v gasilskem domu v Zg. Jablanici 1, 1275 Šmartno pri Litiji.

Predavanje bo vodila ga. Marija Erjavec s sadjarske kmetije, ki obdeluje 10 ha kmetijske površine. Na kmetiji so specializirali predvsem za sušenje jabolk in hrušk. Jabolka tudi sami pridelajo. V svojem sadovnjaku imajo kar 8.500 jablan. V njihovi ponudbi so seveda sveža jabolka, marmelade, jabolčni kis in žganje.

Na predavanju bo tekla beseda o:

-          času obiranja jabolk (tehnološka in užitna zrelost),

-          izbiri primernih jabolk za kis ter

-          o pripravi jabolk za izdelavo kisa in postopku kisanja

Cena delavnice: 5,00 €/osebo.

Informacije in prijave na tel. št. 070 303 321 ali e-mail: drustvo.laz@gmail.com
Več o programu predavanj in delavnic si preberite na: www.laz.si

 




0 (Bodi prvi!)
Oceni članek

NE ZAMUDI VEČ NOBENE POMEMBNE NOVICE ALI DOGODKA IZ TVOJEGA KRAJA! x
Naroči se na brezplačno tedensko e-izdajo in bodi na tekočem o dogajanju v tvoji občini Šmartno pri Litiji!

100 % skrbno bomo varovali vašo zasebnost in odjavili se boste lahko kadarkoli!
Komentiraj novico

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta prispevek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!



Bodite prvi pri oddaji mnenja.