Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Delavnice za pripravo Strategije razvoja turizma v občini Šmartno pri Litiji

Člani delovne skupine so tekom tedna izvedli tri delavnice in sicer v Javorju, Veliki Kostrevnici in Veliki Štangi. Na vseh treh delavnicah je bilo prisotnih veliko zainteresiranih posameznikov in predstavnikov različnih organizacij, prav tako so se delavnic udeležili tudi številni že aktivni turistični ponudniki. Skozi delavnico je delavna skupina želela slišati, kakšno mnenje imajo prisotni o turizmu, aktualni turistični ponudbi, aktivnejšemu razvoju turizma ter priložnostih in pasteh, ki jih srečujejo na svoji poti. 

Vsako pridobljeno mnenje je za pripravo strategije za razvoj turizma v občini Šmartno pri Litiji izredno pomembno in bo v samem dokumentu tudi izpostavljeno, da se bo vedelo, kako razmišljajo o turizmu občani in občanke občine Šmartno in kakšni bodo naslednji koraki pri dejanskem razvoju tega podpodročja gospodarstva.

Če ste delavnice zamudili, a si vseeno želite tudi vi povedati svoje mnenje, se lahko udeležite kakšne izmed naslednjih dveh načrtovanih delavnic.


Razpored delavnic:

JABLANICA, četrtek, 15.10.2015, 18:00

Prostori  PGD Jablanica,   Zgornja Jablanica 1, Šmartno pri Litiji

Vodja delavnice: Joži Vovk, JZ Bogenšperk

 

PRIMSKOVO, ponedeljek, 19.10. 2015, 18:00

Podružnična  šola Primskovo, Gradišče 28, Primskovo

Vodja delavnice: Karmen Sadar, Občina Šmartno pri  Litiji

 

S svojo udeležbo boste pripomogli k postavitvi temeljev prihodnjega sonaravnega, kulturnega in družbenega razvoja občine.

 

Vabljeni!

Oglejte si tudi