Izberi drugo občino
Nazadnje izbrane občine

Poišči občino

Registracija
Napoved za ponedeljek, 27.02.2017

pretežno oblačno
Danes bo deloma jasno z občasno zmerno oblačnostjo. Zapihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15 stopinj C.
0°C | 12°C
torek, 28.02.2017
5°C | 14°C
sreda, 01.03.2017
3°C | 15°C
četrtek, 02.03.2017
0°C | 14°C
petek, 03.03.2017
2°C | 14°C
Opozorila
Ponedeljek, 27.2.2017 ob 12h
V noči na torek in v torek bodo najmočnejši sunki jugozahodnega vetra lahko ponekod presegli hitrost 70 km na uro. Veter bo predvidoma najmočnejši na vzhodu države in v višje ležečih krajih.
0°C
12°C
pretežno oblačno
Nahajaš se tukaj: Dogodki

Predavanje Priprava sadja za sušenje in kisanje


Tečaji in delavnice
 | 
29.09.2016 ob 18:00
A A

Predavanje Priprava sadja za sušenje in kisanje


Kje: Zgornja Jablanica, Zgornja Jablanica 1, 1275 Šmartno pri Litiji
Kdaj: 29.09.2016 ob 18:00
Organizator: 

Društvo lAZ


Cena vstopnice: 5,00 €
Prodajna mesta: Na lokaciji izvedbe predavanja


Društvo za razvoj podeželja  LAZ  vabi na zanimivo in poučno predavanje

»PRIPRAVA SADJA ZA SUŠENJE IN KISANJE«,
ki bo v četrtek, 29.9.2016 ob 18. uri v gasilskem domu v Zg. Jablanici 1, 1275 Šmartno pri Litiji.

Predavanje bo vodila ga. Marija Erjavec s sadjarske kmetije, ki obdeluje 10 ha kmetijske površine. Na kmetiji so specializirali predvsem za sušenje jabolk in hrušk. Jabolka tudi sami pridelajo. V svojem sadovnjaku imajo kar 8.500 jablan. V njihovi ponudbi so seveda sveža jabolka, marmelade, jabolčni kis in žganje.

Na predavanju bo tekla beseda o:

-          času obiranja jabolk (tehnološka in užitna zrelost),

-          izbiri primernih jabolk za kis ter

-          o pripravi jabolk za izdelavo kisa in postopku kisanja

Cena delavnice: 5,00 €/osebo.

več informacij in prijave na tel. št. 070 303 321, 051 312 739 ali e-mail: drustvo.laz@gmail.com
Več o programu predavanj in delavnic si preberite na: www.laz.si


Lokacija: Zgornja Jablanica




Deli z ostalimi:
Komentiraj dogodek

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Še nimate uporabniškega imena in gesla? Registrirajte se!
Komentarji 0 komentarjev
Za ta dogodek še ni dodanih komentarjev. Bodi prvi!