Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

Mali grof v novo šolsko leto

Zaradi vse večjega vpisa v naš vrtec v mesecu septembru odpiramo poslovno enoto Mali grof na deželi, kjer bomo v en oddelek prvega starostnega obdobja vpisali 12 otrok.

Skupaj bomo tako imeli 5 oddelkov, v katere bo vključenih skupaj 86 otrok, kar je 12 več kot lansko leto. Prednost poslovne enote na deželi je neposreden stik z naravo in živalmi na kmetiji. Med počitnicami smo tudi opravili vsa potrebna vzdrževalna in obnovitvena dela v centralnem vrtcu in na novo opremili igralnico oddelka na deželi.

Prav tako smo dopolnili in opremili igralnice z novimi didaktičnimi materiali za igro, pripravljamo pa tudi sobo za eksperimente. Letošnje leto bomo zasnovali tako, da bomo v dopoldanskem času poskušali v oddelkih izvajati program, kjer se bodo otroci lahko vključevali v plesno ustvarjanje, pravljične urice in pravljično jogo.

Ponujene jim bodo tudi Orffove delavnice z glasbeno pedagoginjo in že ustaljene vadbene ure s športnim pedagogom. Ves čas se trudimo program dopolnjevati, kar se izkaže za dobro, nadgrajujemo, kar ne, pa opustimo. 

Amanda Pajek, dipl. vzg.

Oglejte si tudi