Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Promenadni koncert Godbe na pihala Slovenske Konjice

V okviru Tedna ljubiteljske kulture konjiški godbeniki pripravljamo večerni promenadni koncert, ki ga bomo odigrali v petek, 15. 5., ob 19. uri, na Starem trgu v Slovenskih Konjicah. Za prijetno spremljavo bo poskrbel konjiški potoček z več imeni, ki Stari trg slikovito razpolavlja na dvoje, pomladni piš vetra, ki razigrano kuštra krošnje prikupnih trških dreves in se spogleduje z barvitimi starotrškimi hišami ter prijaznost ponudnikov v Starem trgu. Pridružite se nam tudi vi!

Kulturno društvo Godba na pihala Slovenske Konjice že 87. leto deluje na področju občine Slovenske Konjice in je eno izmed najaktivnejših in najštevilčnejših kulturnih društev v občini. Vsako leto izvaja mnoge nastope, ki so postali vsakdanjik občanov in brez katerih si kulturnega utripa mesta ni več mogoče predstavljati – pustovanje, jurjevanje, velika noč, prvomajska budnica, občinski praznik, naznanitev trgatve, martinovanje in množica manjših nastopov ter proslav – vse to je le drobec tistega, kar društvo prinaša Slovenskim Konjicam. 


Višek celoletnega dela za orkester predstavlja novoletni koncert, ki ga društvo vsako leto organizira v dveh terminih, saj je zanimanje zanj iz leta v leto večje, konjiška dvorana Doma kulture pa napolnjena do zadnjega kotička.

 

V letošnjem letu pa smo se godbeniki in godbenice odločili s koncertnim programom popestriti tudi pomlad v naši občini. Zaigrali bomo v mestnem jedru našega mesta in upamo, da se nam boste pridružili tudi vi.

Veselimo se srečanja in lepega večera z vami!

 

Godbeniki in godbenice Godbe na pihala Slovenske Konjice

Oglejte si tudi