Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
16°C
1°C
Oceni objavo

POTREBUJEMO JUNAKE - 72 ur brez kompromisa

72 ur brez kompromisa je mednarodni projekt prostovoljnega dela za mlade, ki se že več let izvaja v nekaterih evropskih državah, letos pa se že tretjič tudi v Sloveniji. Akciji se pridružujejo tudi konjiški skavti in vas vabijo k sodelovanju.

V okviru projekta skupine mladih, starih med 14 in 30 let, v samo treh dneh uresničijo projekt oziroma nalogo, ki jim bo zadana. Vsi projekti bodo vezani na dobrodelnost v domačem kraju skupine. Mladi bodo delali po načelu mladi iz kraja za kraj in spreminjali stvari tam, kjer živijo. Poseben čar akcije pa je, da se vsi projekti začnejo in končajo hkrati. Tako bo letos med 26. in 29. oktobrom 365 mladih junakov v 30 krajih po Sloveniji delalo dobra dela.

AKCIJI SE PRIDRUŽUJEJO TUDI KONJIŠKI SKAVTI IN SKAVTINJE. Skupina popotnikov in popotnic ter voditelji se bodo lotili izziva, ki jim bo zadan, izvedeli pa so ga tik pred zdajci. 

 

Pridružite se konjiškim skavtom pri njihovi "brezkompromisni" akciji gradnje otroškega igrišča v Studenicah pod geslom "Sreča za male in velike otroke". Od ponedeljka do srede bodo postavili gugalnico, stojalo za kolesa in ravnotežnostni poligon. Danes se selijo v studeniške konce, v sredo pa bo sledila otvoritev igrišča s krajani Studenic in sodelovanju s TD Studenice. 


Več o dogodku lahko preberete tudi Facebooku


Posameznike konjiški skavti vabijo, da pridete pomagati s pridnimi rokami ali pa materialom, hrano, pijačo, obiskom ...  seveda lahko pridete kar naokoli, če pa potrebujete več informacij pa vam bodo skavti na voljo na njegovi.sojezdeci@gmail.com ali na 041 970 583 (Maruša).


LAHKO SE JIM PRIDRUŽITE TUDI VI! :)

Oglejte si tudi