Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

ODPOVED KONCERTA: Poletni glasbeni večeri v Žički kartuziji - PANDA

KONCERT JE ZARADI NAPOVEDANIH KRAJEVNIH NEVIHT ODPOVEDAN.  HVALA ZA RAZUMEVANJE.

Poletni glasbeni večeri v Žički kartuziji tudi letos navdušujejo z izjemnimi izvajalci. Po uspešnem koncertu Vlada Kreslina z Malimi bogovi (1. 7.) in dalmatinskem večeru s Klapo Cambi iz Splita (22. 7.) se obeta še jubilejni koncert skupine Panda ob njihovi 30-letnici delovanja (19. 8.). Bodite tudi vi del nepozabnih poletnih glasbenih doživetij v Žički kartuziji.

 

KDO JE SKUPINA PANDA?
Legendarna skupina Panda bo ob 30-letnici delovanja nastopila v Žički kartuziji s koncertom Stoletni ples, ki predstavlja svojevrstno kombinacijo obdobij njihovega ustvarjanja, glasbenih zvrsti in nastopajočih. Trenutno najbolj vroča Pandina novost je singel »Noro«, s katerim skupina sporoča, da je naravnost noro, da obstaja že 30 let in noro, da so člani kljub mnogim spremembam ohranili pokončno držo in edinstvenost in noro, da bodo več koncertirali. Pandina posebnost je prav gotovo število pevk, s katerimi so sodelovali. Sprva ni bilo mišljeno, da bi skupina menjala svoje vokalne solistke, a se je to zgodilo, ker se je očitno moralo. To je skupino ohranilo, ji dalo karakter in izrazno trdnost. V 30. letih so se v skupini zvstile »frontmanke« Suzana Jeklic, Suzana Werbole, Katja Obleščak, Saša Danilov, Sara Petrovčič, aktualna pevka pa je Nina Bauman. Vse so oziroma še dajejo skupini neizbrisen pečat. Prihajajoči Pandin koncer bo vsekakor paša za ušesa. Navdiha Pandi resnično nikdar ne zmanjka, saj je za vse njene člane glasba preveč plemenita, da bi jo onesnažili s povprečjem in preveč brezčasna, da bi ji umetno skrajševali rok trajanja.

KAKO DO VSTOPNIC?
Vstopnina: 15 € in 13 € (s Spar Plus kartico)
Prodaja vstopnic: 2 uri pred koncertom, na stojnici pred vhodom v Žičko kartuzijo. Predprodaje NI zaradi možnosti odpovedi koncerta v primeru slabega vremena. Informacije o možnosti odpovedi koncerta spremljajte na naših spletnih straneh in v lokalnih medijih.


Informacije:
- Center za kulturne prireditve: 03 758 04 37,www.knjiznica-slovenskekonjice.si
- TIC Žička kartuzija: 03 752 37 32, info@zickakartuzija.si, http://tic.konjice.si/
- TIC Slovenske Konjice: 03 759 31 10, info@tickonjice.si, http://tic.konjice.si/


Uglašeno povabljeni!

Oglejte si tudi