Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Bazeni na konjiškem vabijo

Bazeni na Konjiškem še niso zaprli svojih vrat. Vabimo vas, da še pred koncem počitnic obiščete Mestno kopališče Slovenske Konjice ali obnovljen bazen na Zbelovem in si privoščite prijetno osvežitev v sladki vodi nedaleč od svojega doma. In dan bo lepši ...
Mestno kopališče Slovenske Konjice je od 14. 8. 2015 dalje odprto vsak dan od 10. do 20. ure. Za dnevno karto boste odrasli odšteli 4 €, otroci, študentje, invlidi in upokojenci pa 3 €. Popoldanska karta (po 16. uri) stane 2,5 €. Za otroke do 5 leta je vstop prost. Lahko pa si zagotovite tudi letno karto, ki stane 55 € za odrasle ter 35 € za otroke, študente, invalide in upokojence. Za dnevni zakup bazena boste odšteli 1.220 €. Poleg urejenih zelenic za sončenje in sproščeno igro odbojke, čiste vode, manjšega bazena za otroke, prijaznega osebja, pestrega dogajanja in neposredne bližine nogometnega igrišča, je na voljo tudi bogata gostinska ponudba.

 

Bazen Zbelovo obratuje vsak dan med 11. in 20. uro. Cena dnevne vsopnice za odrasle je 4 €, za otroke (od 5. do 18. leta starosti), študente, invalide in upokojence pa 3 €. Po 16. uri boste za dnevno vstopnico odšteli  2 €. Za otroke do 5 leta je vstop prost. Za sezonsko vstopnico boste odšteli 35 €, dnevni zakup bazena pa stane 300,00 €. V primeru slabega vremena je bazen zaprt. Na bazenu priložnostno organizirajo tudi nočno kopanje.


Naj vas opozorimo, da ste račun-karto dolžni hraniti do izstopa iz kopališča in ga morate v primeru kontrole pokazati. Prav tako je sestavni del priloge k zapisniku v primeru nezgode. Navodilo velja za obe kopališči.

 

Želimo vam prijetno poletno osvežitev!

 

Oglejte si tudi