Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
11°C
JUTRI
13°C
2°C
Oceni objavo

OneDayMore4Volleyball

Tudi konjiške odbojkarice so bile 29.02. del vseevropskega dneva odbojke.
Del konjiških mladih odbojkaric, ki trenirajo pod strokovnim in organizacijskim vodstvom drugoligaškega kluba OK Swatycomet iz Zreč so po lanskem debiju v ligaškem tekmovanju tokrat bile vnovič del velike vseevropske odbojkarske pravljice.
V 55 državah, članicah CEV (evropske odbojkarske zveze) so se igrale tekme na isti dan, pod istim sloganom in simbolno do 29. točke. Konjičanke so se temu velikemu dogodku pridružile v Zrečah. V dveurnem popoldankem dogajanju so se srečale s sovrstnicami iz Dravinjske doline.
Druženje in zabava ob odbojki sta bila glavni namen tega dneva v katerem so deklice odigrale tudi tekmo z izkušejnišimi vrstnicami iz Zreč. Zrečanke so prišle sicer večkrat do željene točke 29, a je bila tudi konjiške vrste polna lepih in izdelanih akcij.
Videlo se je, da tudi v Slovenskih Konjicah odbojka živi in gre po pravi poti. Dosti deklic, ki so pridobile osnovno znanje in ki imajo željo po napredovanju že trenira v Zrečah in s svojimi sovrstnicami potuje in tekmuje po Sloveniji. Kar nekaj pa jih je tudi v tej generaciji, ki se jim vrata v svet odbojke na stežaj odpirajo.

Ob koncu so sledila se drobna darilca in nekaj sladkarij za vse sodelujoče športnice in pa srečanje s prvo ekipo OK Celja, katerih tekmo domačinkam Swatycomet Zreče, so za zaključek odbojkarskega dneva tudi spremljale.

Povezave

Facebook
Okzrece
Cev

Oglejte si tudi