Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Zaključek leta Območnega društva invalidov Dravinjske doline.

V soboto, 19. 12. 2015, so člani Območnega društva invalidov Dravinjske doline praznovali zaključek  leta v Gostišču  Ulipi v Zečah.

Srečanja se je udeležilo okoli 90 članic in članov.  Za prijetno in veselo razpoloženje je  uvodoma poskrbela igralska  skupina KUD Konrad  Sodin iz Stranic s komedijo »Špeh pa klobase«. V nadaljevanju jih je nagovoril predsednik  društva  Ivan Pavlič in jim  poleg ostalega zaželel lepe in vesele praznike ter vse dobro v prihodnjem letu.  Sledilo je odlično kosilo,  po njem pa  jih je obiskal še «Božiček«, ki ga je igral član Polde Rozman, spremljala pa sta ga tajnica Tatjana Pilpaher in predsednik.  »Božiček« je vsakemu udeležencu  zaželel vse lepo in mu izročil skromno darilce.  Se je pa tudi z veseljem fotografiral  z obdarovanci, ki so to želeli. Na koncu pa je najstarejši udeleženki in udeležencu še predal darili Gostišča Ulipi.

Tako je  čas ob prijetnem druženju hitro mineval  in ob  peti uri popoldan so  se udeleženci dobre volje in z najlepšimi željami za praznike in leto, ki prihaja,  razšli.


                                                                                                                                               Olga Pančič

Oglejte si tudi