Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

14. DROBTINICA

V imenu Rdečega križa Slovenske Konjice Vas vabimo, da v soboto, 18. 10., med 8. in 12. uro obiščete eno izmed lokacij dobrodelne tržnice 14. Drobtinice v Slovenskih Konjicah in pomagate do toplega obroka osnovnošolskim otrokom iz socialno ogroženih družin. Stojnice boste našli pred Mercatorjem, Tušem in na tržnici v Slovenskih Konjicah, pred Domom kulture v Ločah, pred Mercatorjem in Tušem v Zrečah, pred OŠ na Stranicah in pred Mercatorjem v Vitanju.

Vsak topel obrok, ki ga pri Rdečem križu uspejo pridobiti z Drobtinico, pomeni priznanje in pomoč otrokom, ki si zaradi takšnih ali drugačnih nesrečnih okoliščin tega ne morejo privoščiti.

 

Želijo si, da bi tudi letošnjo Drobtinico izvedli čim bolj uspešno. Poleg njihovih zvestih podpornikov pekov in obeh društev kmečkih žena iz našega okolja, ki vsako leto donirajo kruh, da ga podarijo oziroma zamenjajo za prostovoljne prispevke na stojnicah, si tudi letos prizadevajo spodbuditi druga domača društva in posameznike, da bi njihove stojnice popestrili še z drugimi izdelki: z rezanci, piškoti, suhim sadjem, medom, domačimi čaji …

 

Ker verjamejo, da tudi vam ni vseeno, vas pozivajo in vabijo k sodelovanju, v upanju, da lahko – vsak po svojih močeh – prispevate k uspehu te dragocene človekoljubne akcije v dobro naših otrok in naše skupnosti. K sodelovanju vabijo vsa društva, šole, vrtce in vse ostale ljudje dobrega srca, ki bi lahko z domačimi izdelki pripomogli k uspehu te akcije.

 

Vse, ki se čutite poklicane vabijo, da jih pokličete na telefon 03 757 25 70 ali pajih poiščete v njihovih prostorih na Starem trgu 41 (dvorana Konjičanka).

 

Hvala, ker vam ni vseeno!

 

Oglejte si tudi