Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Medijska družina: Radio Rogla, NOVICE

Lokalni časopis NOVICE in RADIO ROGLA sta člana medijske družine, ki združuje pet lokalnih časopisov in regionalni radio ter skrbi za regionalni spletni portal www.novice.si.
Sedež časopisa NOVICE in RADA ROGLA je v Slovenskih Konjicah, v naši družini pa so s sedežem v svojih krajih še mestni časopis CELJAN, časopis ROGAŠKE NOVICE (oba sta tednika), časopis ŠENTJURSKE NOVICE in BISTRIŠKE NOVICE (oba mesečnika).

 

Naši poslušalci in bralci nas imajo radi, ker smo jim blizu, nam zaupajo in nas poznajo že vrsto let. Poslušajo in berejo nas v velikem delu Savinjske statistične regije in delu Podravske, sami pa raje rečemo, da v največjem delu Štajerske.

Skupaj imamo v časopisih 46.500 bralcev, okrog 30 tisoč rednih poslušalcev, doseg spletnega portala pa je 110 tisoč ogledov mesečno.

 

Radio Rogla je najbolj poslušan radio v ne-mestnih občinah med Celjem in Mariborom. Radijska ciljna skupina je aktivna populacija, torej 25+ na Štajerskem. Izbrana pop glasba, moderna radijska shema s kratkimi govornimi vhodi moderatorjev.

Tednik NOVICE izdajamo že 24. leto. Vsak četrtek izhaja 3.600 izvodov. Pokriva območje Slovenskih Konjic, Zreč, Vitanja in Oplotnice.

 

Medijska družina je vir informacij, saj zberemo, izberemo in dostavimo. Smo graditelj skupnosti, saj povezujemo in smo so-ustvarjalec skupne prihodnosti, saj razumemo svoje bralce in poslušalce.

 

Vse o nas najdete na www.radiorogla.si, www.novice.si.

Dejavni smo tudi na družabnih omrežjih Facebook in Twiter. Obiščite nas.

Povezave

Novice
Radiorogla

Oglejte si tudi