Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
1°C
JUTRI
14°C
-1°C
Oceni objavo

Predstavitev čudovitih zasebnih vrtov Slovenije

Da je naše mesto lepo in urejeno z visoko kakovostjo življenja v povezavi z lepim okoljem, vemo vsi. O tem pričajo tudi številna priznanja, ki jih je mesto dobilo v preteklosti in ki Slovenske Konjice uvrščajo med najlepše urejena evropska mesta. Za to gre zahvala vsem občankam in občanom, ki z veliko ljubeznijo skrbijo za lep izgled svojih domov in neposredne bližine javnih površin. Tu pa je še Javno komunalno podjetje Slovenske Konjice, ki z delom na javnih površinah dodaja piko na i in se tudi z drugimi akcijami trudi za "boljšo družbo".

 

Ena izmed tovrstnih akcij je tudi predstavitev čudovitih zasebnih vrtov Slovenije, kjer boste uživali v raznolikosti vrtnih zasaditev pri nas. Ob prikazanem se vam bo zagotovo utrnila še kakšna zamisel za polepšanje vaše okolice.

 

Predavanje bo v Domu kulture Slovenske Konjice, v petek, 6. 3. 2015, ob 18. uri.

 

Vrtove in prikrito govorico cvetic, njihovih simbolov, legend in verovanj bo predstavila Alenka Gorza. Vsako udeleženko bo po predavanju simbolično obdaril direktor JKP Slovenske Konjice, mag. Franc Dover. Več o dogodku lahko preberite v priloženem vabilu.

 

Vljudno vabljeni!

Oglejte si tudi