Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
4°C
PET.
16°C
1°C
Oceni objavo

KLAPA ŠUFIT NAPOLNILA ŽIČKO KARTUZIJO

Drugi koncert v okviru Poletnih glasbenih večerov v Žički kartuziji je "tiho lepotico" v slikoviti Dolini svetega Janeza Krstnika napolnil z dalmatinskim melosom, ki so ga iz Splita prinesli člani Klape Šufit.
V petek, 10. julija zvečer, je v Žički kartuziji  nastopila KLAPA ŠUFIT, ena izmed najboljših in največkrat nagrajenih dalmatinskih klap iz Splita. Gre za izjemne vokaliste in instrumentaliste, ki s svojimi nastopi navdušujejo doma in v tujini, poslušalcem pa so najbolj poznani po skladbi "Ne diraj moju ljubav". V Žičko kartuzijo so prinesli vonj po morju, obiskovalce pa presenetili tudi z edinstveno izvedbo Slakovega Čebelarja. Za nami je še en lep poletni glasbeni večer ...


Letošnjo sezono Poletnih glasbenih večerov v Žički kartuziji bomo zaključili v PETEK, 14. 8., ob 20.30, s koncertom očarljive in vsestranske vokalistke NUŠKE DRAŠČEK, ki nas bo ob spremljavi Blaža Jurjeviča na klavirju in Vida Ušečnika na tolkalkih, popeljala na POPOTOVANJE PO SLOVENIJI. Vstopnice za koncert bodo naprodaj 2 uri pred koncertom v Žički kartuziji. Predprodaje ni. Prisrčno povabljeni, da si naredite še en lep poletni večer v družbi Nuške Drašček in postanete del uglašene zgodbe Poletnih glasbenih večerov 2015. 

 

Oglejte si tudi