Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
5°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Tablice za šolarje/študente

Nedolgo nazaj so študentje za opravljanje domačih nalog in šolskih opravil potrebovali prenosni računalnik, s prihodom tablic pa se le-te vse večkrat znajdejo na njihovem seznamu šolskih potrebščin.

Prenosni računalniki še vedno zavzemajo pomembno mesto, kljub temu pa so tablice postale priljubljene pri tistih, ki obožujejo majhen in lahek dizajn, vzdržljivost baterije in enostavnost.

Veliko najpopularnejših tablic je takih, ki so zelo uporabne v kombinaciji z računalnikom. Tablice so priročne za pisanje zapiskov med predavanji, lahko nam služijo za elektronske učbenike oziroma gradiva, pa tudi za zabavo med odmori in v prostem času.

Za tiste, ki iščete ponudbe s poceni tablicami smo poiskali tri tablice, ki so trenutno v prodaji. Potrudili smo se poiskati kar se da dobro razmerje med kvaliteto oziroma zmogljivostjo in ceno tablice. Študentje imajo pogosto na razpolago nizek proračun, zato potrebujejo tablico, ki ni le poceni ampak tudi vzdržljiva, da jo bodo lahko imeli za več kot le kakšno leto. Za ta namen so primerne predvsem tablice srednje ali manjše velikosti.

 

Tablični računalnik LG G Pad 7.0 8GB bele barve (LGV400.AHUNWH) 

 

Majhna vendar zmogljiva tablica z operacijskim sistemom Android, ki vam omogoča enostavno povezavo z mobilnim telefonom s pomočjo tehnologije QPair 2.0. Tablico poganja 1,2 GHz štiri-jedrni procesor ter GB delovnega spomina, baterija s kapaciteto 4000 mAh pa poskrbi, da lahko tablico brez polnjenja uporabljate do kar 10 ur. 

 

Tablični računalnik Acer Iconia Tab W1-810 32GB (NT.L7GEX.002) 


Tablico poganja operacijski sistem Windows 8.1, kar omogoča enostavno preklapljanje med osebnim ali prenosnim računalnikom in tablico na primer pri pisanju seminarskih nalog in podobno. 8-palčni zaslon je dovolj velik za branje teksta, poleg tega pa je ravno prave velikosti, da ga imamo lahko vedno pri sebi. Z 32 GB spomina, 1 GB delovnega pomnilnika in baterijo, ki ponuja do 8 ur delovanja je zelo solidna tablica.


Tablični računalnik 19,9 cm (7,85") Lenovo Miix3 8 Z3735F 2GB 32GB Win 8.1 32bit SLO Office 365

Odlična tablica z operacijskim sistemom Windows 8.1 in vključeno enoletno naročnino na Office 365, ki vam poleg hitre izmenjave dokumentov med računalnikom in tablico ponuja še Office orodja, s katerimi boste še bolj učinkoviti pri pisanju in urejanju dokumentov. Za izjemno izkušnjo bo poskrbel štiri-jedrni procesor s taktom 1,33 GHz, kar 2 GB delovnega pomnilnika ter 32 GB spomina za shranjevanje in aplikacije.

 

Za svetovanje in tehnično pomoč smo vam na voljo v podjetju KOPA d.d., preko spletne pošte na naslovu: trgovina@kopa.si ali preko SPLETNEGA OBRAZCA.

Oglejte si tudi