Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
2°C
ČET.
10°C
2°C
Oceni objavo

Prvenstvo veteranov za leto 2015 v kegljanju

Letos smo prvič organizirali prvenstvo veteranov Kegljaškega kluba Slovenj Gradec.
Pravico udeležbe so imeli člani veteranskega krožka pri KK Slovenj Gradec in aktivni člani KK Slovenj Gradec, ki so na dan nastopa dopolnili 50 let.

 

Pri ženskah je tretje mesto osvojila Dora Bizjak s 502 podrtimi keglji, drugo mesto Majda Repanšek s 511 keglji

in prvo mesto Zdenka Grobelnik s 526 podrtimi keglji.

Pri moških je tretje mesto pripadlo Ivanu Marzelu, ki je podrl 544 kegljev, drugo mesto je osvojil Anton Oder s 559 podrtimi keglji in prvo mesto je osvojil Branko Ošlovnik s 569 podrtimi keglji.

 

Glede na to da smo letos prvič organizirali tekmovanje veteranov, je za preizkus kar dobro izpadlo. Prisotne pa so bile tudi kritike.

 

Seveda se bomo na odzive kegljačev naslednje leto primerno odzvali in večidel upoštevali njihove pripombe in kritike na to tekmovanje, v smislu, da ga na njihovo željo razširimo in povabimo na tekmovanje vse kegljače,

ki so na dan tekmovanja dopolnili 50 let in to iz občine Slovenj Gradec in tudi iz občine Mislinja, kateri vsi kegljajo na kegljišču v Slovenj Gradcu.

Veseli pa nas, da tekmovalci kažejo zanimanje za to tekmovanje, na nas organizatorjih pa je odgovornost, da omogočimo da je to številčno čim večje tekmovanje in da imajo priliko tekmovat vsi, ki si to želijo. Če bo smiselno, bomo verjetno uredili, da bo tekmovanje potekalo vsaj v dveh starostnih kategorijah.

 

Še enkrat hvala vsem nastopajočim z željo, da se naslednje leto vidimo v čim večjem številu.

 

                                                                                          

 

 

 

 

Oglejte si tudi