Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
16°C
-2°C
Oceni objavo

Območno tekmovanje v balinanju – četvorke

Moška ekipa iz Društva invalidov Slovenj Gradec je na Območnem tekmovanju v balinanju – četvorke preja pokal za osvojeno 3. mesto.
Po športnem koledarju ZDIS za leto 2014 je Območno društvo invalidov Zgornje Posotelje organiziralo dne 17. maja 2014 v Rogaški Slatini Območno tekmovanje v balinanju – četvorke. Tekmovanje se je izvedlo po Tehničnem pravilniku za organizacijo in izvajanje tekmovanj v balinanju – ekipno.

 

Območnega tekmovanja v balinanju – četvorke se je udeležilo iz 13 društev invalidov 12 moških in 9 ženskih ekip. Moške ekipe so tekmovale s 4 igralci, ženske ekipe pa s 3 tekmovalkami. Iz DI Slovenj Gradec se je tekmovanja udeležila 1 moška ekipa v sestavi: Žel Avgust, Garb Tone, Jože Žvikart in Mišetič Drago, ki so dosegli zelo lep rezultat, saj so se uvrstili na 3. mesto in prvič na teh tekmovanjih prejeli pokal. 1. mesto pri moških ekipah je osvojilo DI Maribor, 2. mesto pa ODI Zgornje Posotelje. Pri ženskih ekipah se je uvrstila na 1. mesto ekipa iz DI Šaleške doline – Velenje, na 2. mesto ekipa iz MDI Gornja Radgona in na 3. mesto ekipa iz MDI Žalec.

 

Moški ekipi iz DI Slovenj Gradec za uvrstitev na 3. mesto in prejeti pokal iskrene čestitke.

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi