Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
3°C
JUTRI
10°C
3°C
Oceni objavo

Kegljaški turnir v spomin poboja Lackovega odreda pri Županku

Kegljači ŠD INVALID so se v petek, 18. aprila 2014, udeležili tradicionalnega turnirja v kegljanju borbene igre v spomin poboja Lackovega odreda pri Županku. To je bilo letos že drugo tekmovanje in bo postalo kar tradicionalno, saj bo MDI Radlje to tekmovanje organiziralo vsako leto. Na tem tekmovanju sodelujejo ekipe iz ŠDI Maribor, MDI Velenje, ŠD INVALID Slovenj Gradec in MDI Radlje.
Pred tekmovanjem sta predsednica KO ZB za vrednote NOB Radlje ob Dravi  in župan občine Radlje podelila spominska priznanja vsem društvom, ki nastopajo na tem tekmovanju. Na tem tekmovanju se je ŠD INVALID iz Slovenj Gradca odrezal bolj slabo, saj se je uvrstil le na tretje mesto. Končna uvrstitev posameznih društev pa je sledeča: 1. mesto MDI Velenje; 2. mesto MDI Radlje; 3. mesto ŠD INVALID Slovenj Gradec in 4. mesto ŠDI Maribor. Na koncu tekmovanja so bili postreženi še z malico in pijačo. Ob tem so se tudi dogovorili, kje se srečajo naslednjič. Najprej jih je povabil Tone Garb na tradicionalno srečanje v spomin pohoda XIV. Divizije na Štajersko, ki bo organizirano v soboto, 14. junija 2014, v Slovenj Gradcu. Predsednik MDI Velenje Valter Golob je povedal, da bo naslednje srečanje v mesecu oktobru v Šoštanju, vodja kegljačev ŠDI Maribor Tone Stražar pa je dejal, da se bodo čimprej srečali tudi v Mariboru, datum pa bo sporočil naknadno.

 

ŠD INVALID se bo vseh teh tradicionalnih tekmovanj udeleževal tudi v bodoče in kot predsednik obljublja, da se bodo bolj potrudili in dosegli boljše rezultate kot na tem tekmovanju.

Športni pozdrav!

 

Tone Garb,

Predsednik ŠD INVALID Slovenj Gradec

Oglejte si tudi