Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Čagranova odhaja, Jevtičeva in Maliničeva se vračata

Zimski prestopni rok v 1. ženski nogometni ligi je bil pester tudi za ŽNK Preša Slovenj Gradec.

Staša Čagran nogometašica, ki je za Slovenj Gradec debitirala leta 2008, in do sedaj zbrala 68 nastopov, se seli k ženskemu nogometnemu klubu Radomlje.

Odhod branilke pa je pomenil tudi prihod novih obrazov v ŽNK Prešo Slovenj Gradec.
Iz ŽNK Rudar Škale prihajata stari znanki nogometnih igrišč.
Napadalka Sanja Malinič, ki je v prvi slovenski ženski ligi zbrala 56 nastopov in zabila 59 zadetkov, se vrača v Slovenj Gradec, Srbska napadalka je začelo kariero pri Napredaku iz Kruševca,v Sloveniji pa je nastopala še za Krko.
Marijana Jevtič, izkušena vezistka, se prav tako iz Velenja vrača v Slovenj Gradec. Vezistka iz Bosne, ki je v 1. SŽNL zbrala 132 nastopov in dosegla tudi 41 zadetkov, poleg Rudarja je nastopala še za ŽNK Pomurje.

 

Obe nogometašici predstavljata zelo veliki okrepitvi za ŽNK Preša Slovenj Gradec, ki po jesenskem delu zaseda zadnje 9. mesto, brez točke. V 10. krogih so igralke Preše zadele 5-krat,prejele pa kar 63 zadetkov.

Spomladanski del 1. slovenske ženske nogometne lige se začne 30. marca, ko Slovenjgradčanke odhajajo k ekipi Radomlje, domači publiki pa se bodo prvič predstavile v 13. krogu 1. SŽNL,13. aprila, ko v mesto miru prihajajo Mariborčanke.



 

Oglejte si tudi