Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
6°C
JUTRI
16°C
-3°C
Oceni objavo

Teden vseživljenjskega učenja in Parada učenja 2017 v Slovenj Gradcu

MOCIS, Center za izobraževanje odraslih bo tudi letos v maju skupaj s številnimi ustanovami, društvi ... organiziral brezplačne prireditve v okviru Tedna vseživljenjskega učenja, ki poteka od 12. do 21. maja, v razširjenem terminu pa vse do 30. 6. 2017.
Teden vseživljenjskega učenja (TVU) je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov. Z njim opozarjajo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih. Vsi, ki projekt soustvarjajo,  prispevajo k udejanjanju slogana 'Slovenija, učeča se dežela'.

Več o dogodkih in prireditvah lahko  spremljajte na nacionalnem spletnem koledarju TVU (http://tvu.acs.si/koledar),  na spletni strani MOCIS-a (www.mocis.si)  in FB profilu MOCIS-a.

Vse prireditve so za  udeležence brezplačne. Projekt sofinancira Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.
17. maja bo od 10. ure naprej na Trgu svobode potekala letošnja Parada učenja, ki bo obogatena z aktivnostmi na temo 750 let mesta Slovenj Gradca, tako da pričakujemo obiskanost vseh generacij, saj bo program pester in zanimiv.

Oglejte si tudi