Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
1°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Podelitev spričeval uspešnim odraslim na MOCIS-u

Na MOCIS-u centru za izobraževanje odraslih v Slovenj Gradcu smo v sredo, 9. julija 2014, v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja podeli spričevala in certifikate vsem našim udeležencev, ki so celo leto pridobivali nova znanja in s tem nove kompetence. Vemo, da pot do ciljev, ki so si jih zadali, ni bila enostavna, zato smo še posebej ponosni na vse, ki so z vztrajnostjo in odločnostjo pokazali, da zmorejo.
Spričevala smo podelili 6 udeležencev programa osnovna šola za odrasle, ki so se tako pridružili še dvema udeležencema, ki sta program zaključila že februarja. Uspešna je bila tudi ena udeleženka, ki si je pridobila srednjo poklicno izobrazbo, saj je postala trgovka. 13 udeleženk je postalo vzgojiteljic predšolskih otrok, med njimi imamo tudi eno zlato maturantko.

Program PUM je celo leto obiskovalo in uspešno zaključilo 33 udeležencev.

V šolskem letu 2013/2014 smo izvedli priprave in preverjanje ter potrjevanje iz 4 NPK: socialni oskrbovalec na domu, računovodja za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode, hišnik in izdelovalec spletnih strani. Na novo smo tako poklicno usposobili 7 socialnih oskrbovalk, 5 računovodij, 3 hišnike in 4 izdelovalce spletnih strani. 

Imeli smo tudi dve najmlajši udeleženki, ki sta se učili angleščine.

Vsem udeležencem naših programov iskreno čestitamo in jim želimo velikov uspehov (tako v osebnem kot v poklicnem življenju) še naprej.

Vse, ki morda še oklevate, kam se vpisati v naslednjem šolskem letu, pa vabimo na našo spletno stran www.mocis.si, kjer boste našli veliko zanimivih informacij.

 

Oglejte si tudi