Logo MojaObčina.si
JUTRI
8°C
2°C
ČET.
8°C
3°C
Oceni objavo

Predavanje gostujoče predavateljice dr. Amre Odobašić

V sredo, 23. aprila 2014, in v četrtek, 24. aprila 2014, je na Visoki šoli za tehnologijo polimerov predavanja pri predmetih v visokošolskem strokovnem študijskem programu Tehnologija polimerov obogatila mednarodno priznana strokovnjakinja dr. Amra Odobašić. Dr. Odobašićeva je izredna profesorica in dekanica Tehnološke fakultete Univerze v Tuzli. Je vodja Katedre za fizikalno kemijo, kar je tudi njeno raziskovalno področje.
Za študente Visoke šole za tehnologijo polimerov ter druge zainteresirane predstavnike iz podjetij je pripravila 2 predavanji in sicer "Rheology and Surface Chemistry polymer coating" ter »Fundamentals of colloid chemistry«.

 

Dr. Amra Odobašić je na Visoki šoli za tehnologijo gostovala v okviru projekta Internacionalizacija Visoke šole za tehnologijo polimerov. Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada, ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa razvoja človeških virov za obdobje 2007-2013 razvojna prioriteta 3. »Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja« prednostna usmeritev 3.3 »Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva«.

Oglejte si tudi