Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

KOTROŠKA OTROŠKA LIGA V ATLETIKI V DVORANI

Sodelovalo 91 otrok.
Atletski klub Slovenj Gradec je ponedeljkove urnike v mesecu marcu popestril s tremi sklopi tekmovanj v okviru Koroške otroške lige v atletiki.  Mladi atleti so se preizkusili v osmih disciplinah: skoku v daljino in višino, metu težke žoge, teku na 400, 200 in 30m ter teku čez ovire na 30 in 100m.

Tekmovanja so tri zaporedne ponedeljke (13., 20. in 27.3.2017) potekala v Športni dvorani Slovenj Gradec. Poleg novih izkušenj in 'merjenja' napredka naših atletov je bil namen lige tudi medsebojno spoznavanje in druženje vseh naših atletov, ki sicer vadijo na različnih lokacijah.

Tekmovanja se je udeležilo 91 atletov in atletinj, kar predstavlja slabo polovico vseh osnovnošolskih otrok, ki so sicer vključeni v različne selekcije slovenjgraškega in Koroškega atletskega kluba z Raven. Ker je je bila ta oblika druženja izjemno pozitivna izkušnja tako za udeležence kot starše in organizatorje, jo bomo že v kratkem ponovili na atletskem stadionu.

Vsi otroci, ki so se lige udeležili, so prejeli majčke. V pripravi pa so tudi diplome z rezultati, tako bo lahko vsak zase spremljal svoj napredek. 

Oglejte si tudi