Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

Problemi počasnega računalnika!

Čez nekaj časa se nam računalnik upočasni zaradi nerabljenih datotek in skritih podatkov. Tako nam otežuje delu z odpiranjem datotek in brskanje po spletu. Za to so krive razne skrite zlonamerne datoteke in starost komponent. Predlagam vam, da se oglasite pri nas, kjer vam bomo pregledali računalnik in vam svetovali kaj narediti. Če imate stari računalnik priporočamo optimizacijo sistema oz. nova namestitev sistema s novim diskom, ki se imenuje SSD. 


Kaj je SSD?

Solid-State Drive  je novi tip diskov, in predstavljajo velik korak naprej na področju shranjevanja podatkov, saj omogočajo visoke hitrosti branja in pisanja, so varčnejši in manj pokvarljivi od klasičnih trdih diskov. Razlika v hitrosti glede na klasičen disk je namreč gromozanska. Okna se odpirajo, datoteke pa nalagajo bliskovito hitro. Prav tako so mnogo bolj odporni na tresljaje in udarce, padec na tla pa jih po navadi ne poškoduje.

Zaradi svoje klasične velikosti 2,5¨ se jih lahko uporablja tako v osebnih, kot tudi prenosnih računalnikih. Pri slednjih, pa njihova majhna poraba električne energije še dodatno vpliva na življenjsko dobo baterije.

 

Tukaj vam ponujamo osnovno izbiro DISKOV.


Za svetovanje in tehnično pomoč smo vam na voljo v podjetju KOPA d.d., preko spletne pošte na naslovu: trgovina@kopa.si ali preko SPLETNEGA OBRAZCA.

 

Oglejte si tudi