Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
-1°C
SOB.
11°C
3°C
Oceni objavo

Plesni pari KPK Devžej na državnem prvenstvu v latinskoameriških plesih trikrat v finalu in eno tretje mesto

V športni dvorani v Domžalah je v nedeljo 3. marca potekalo državno prvenstvo v latinskoameriških plesih za leto 2013. Ob odlični organizaciji Plesnega kluba Miki so se pomerili plesni pari iz vseh slovenskih klubov in v vseh starostnih kategorijah smo dobili nove državne prvake.
Na državnem prvenstvu so se pomerili trije pari Koroškega plesnega kluba Devžej, ki so se vsi tudi uvrstili v finala. Najboljšo uvrstitev sta si med mlajšimi mladinci s tretjim mestom priplesala Timotej Šlaher in Blažka Vranaričić ter tako osvojila bronasto medaljo. Med mladinci sta se z najboljšimi petimi pari v državi pomerila Alen Štaleker in Suzana Krevh, ki sta bila na koncu peta, vendar zadovoljna, saj je to njun prvi nastop v mladinski konkurenci. Prav tako peta sta bila tudi pionirja Maro Vranaričić in Sara Frühauf.

V kategoriji starejših mladincev sta mesto državnih prvakov ubranila Marcel Vodenik, ki je svojo plesno pot začel v Koroškem plesnem klubu Devžej, s plesalko Najo Dolenc.

 V najboljši članski kategoriji sta mesto državnih prvakov osvojila Miha Vodičar in Nadya Bičkova, druga sta bila Damir Halužan in Anna Mashchyts, tretja pa Kristjan Burazer in Martina Plohl.

Oglejte si tudi