Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Ženski forum SG na volilni konferenci ŽF SD

Tudi Ženski forum Slovenj Gradec je aktivno sodeloval na volilni konferenci Ženskega foruma SD, ki je bila v soboto, 23.1.2016 v Ljubljani.
Skupaj smo pregledali poročilo dela ŽF SD v preteklih letih, naša predstavnica in podpredsednica ŽF SG, Mateja Keber​ je predstavila naše delo od ustanovne seje naprej, predvsem pa povabilo na srečanje in okroglo mizo 'ŽENSKE, MOŽNOSTI IN PRILOŽNOSTI', ki bo 18. 2. 2016 v Slovenj Gradcu.

Potekala je izčrpna razprava in debata o trenutnem položaju žensk, o odpravi zakona ZUJF ter trenutni aktualni politični situaciji, škandalih med politiki. Sklepčne smo bile, da bo za ŽF SD potrebno narediti več, da bo naš glas bolj slišan in da nas bodo bolj upoštevali pri odločitvah v sami stranki.

V glasovanju je od 17 delegatk, z 17 glasovi ZA in 0 PROTI izglasovalo in potrdilo za članico Sveta tudi predsednico ŽF SG Lucijo Fink​, za podpredsednico Ljubico Zgonec Zorko in predsednico ŽF SD - Martino Vuk. Ob tem jim iskreno čestitamo, še posebej novo izvoljeni predsednici z željo po uspešnem delu!

Oglejte si tudi