Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
1°C
NED.
12°C
-0°C
Oceni objavo

Natečaj za logotip kolesarske poti po Mislinjski dolini

Občina Dravograd, Občina Mislinja in Mestna občina Slovenj Gradec, v sodelovanju z RRA Koroška, razpisujejo natečaj za logotip kolesarske poti po Mislinjski dolini. Višina nagrade za izbran logotip znaša 1.000,00 EUR bruto.

Občina Dravograd, Občina Mislinja in Mestna občina Slovenj Gradec, v sodelovanju z RRA Koroška, razpisujejo natečaj za logotip kolesarske poti po Mislinjski dolini. Za pot je bilo izbrano ime "Štrekna", kjer že z imenom nakazujejo, da je kolesarska pot umeščena po trasi železnice.

Logotip bo uporabljen na usmerjevalnih tablah (po Pravilniku o prometni signalizaciji in prometni opremi na cestah (Uradni list RS, št. 99/15)) št. 3404 in 3405 za kolesarje, ki bodo do pomladi 2017 postavljene na celotni trasi kolesarske poti od Otiškega vrha do Gornjega Doliča. Prav tako ga bodo uporabili za druge namene promocije in uporabe na spletnih straneh, letakih, plakatih itn.

Naročnik bo avtorju izbranega natečajnega predloga podelil denarno nagrado v znesku 1000,00 EUR bruto.

Natečaj traja od 1. do 30. septembra 2016.

Zadnji rok za oddajo natečajnih predlogov je 30. september 2016 do 12. ure (ne glede na način dostave: dostavne službe ali pošta) na naslov RRA Koroška d. o. o., Meža 10, 2370 Dravograd, s pripisom »Za natečaj logotip kolesarske poti po Mislinjski dolini – NE ODPIRAJ«.

Podrobnosti javnega natečaja in prijavni obrazec v tej povezavi

Oglejte si tudi