Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
10°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

Informacije v zvezi z delovanjem izobraževalnih ustanov

Zbirnik informacij o delovanju šol v MO Slovenj Gradec

VRTEC:
VVZ SLOVENJ GRADEC sporoča, da bodo odprte vse enote v Mestni občini Slovenj Gradec. 

VVZ SLOVENJ GRADEC sporoča, da bo v torek, 4. 2. 2014, za starše, ki potrebujejo varstvo za otroke, odprta enota v Mislinji, ki je namenjena tudi oddelku vrtca iz OŠ Mislinja ter oddelku vrtca Dolič.

ŠOLE:

Štab civilne zaščite obvešča vse starše, da Mestna občina Slovenj Gradec zaradi varnosti otrok odpoveduje vse organizirane prevoze otrok v šolo.
Starše prosijo, da spremljajo spletne strani šole in občine, kjer bodo obvestila sproti objavljena.

OŠ PODGORJE

Matična osnovna šola Podgorje bo dne 4. 2. 2014 odprta. Pouk potekal in bo prilagojen glede na odsotnost učiteljev in učencev. Šola sporoča staršem, da predlaga, da ostanejo doma vsi tisti učenci, ki imajo zaradi izrednih razmer nevarno pot v šolo. Če starši ocenijo, da otrok zaradi varnosti ostane doma, bo v šoli opravičeno odsoten.

Šmiklavž – pouk se preusmeri v OŠ Podgorje, kjer bodo otroci lahko z učiteljicami nadaljevali s poukom.

Razbor - pouk odpovedan.

DRUGA OSNOVNA ŠOLA SLOVENJ GRADEC (matična in podružnica Pameče) -  jutri, v torek, 4. 2. 2014, bo pouk potekal po ustaljenem urniku oz. bo prilagojen glede na odsotnost učiteljev in učencev. Predlagamo, da do nadaljnjega ostanejo doma vsi tisti učenci, ki imajo zaradi izrednih razmer nevarno pot v šolo. Če boste starši ocenili, da vaš otrok zaradi varnosti ostane doma, bo v šoli opravičeno odsoten.

TRETJA OSNOVNA ŠOLA – pouk je odpovedan.

OSNOVNA ŠOLA ŠMARTNO bo dne 4. 2. 2014 odprta. Pouk potekal in bo prilagojen glede na odsotnost, šola predlaga da ostanejo doma vsi tisti učenci, ki imajo zaradi izrednih razmer nevarno pot v šolo. Če starši ocenijo, da otrok zaradi varnosti ostane doma, bo v šoli opravičeno odsoten.

PRVA OSNOVNA ŠOLA. Odprti bosta tako matična šola kot Podružnica Sele. Pouk potekal in bo prilagojen glede na odsotnost, šola predlaga, da ostanejo doma vsi tisti učenci, ki imajo zaradi izrednih razmer nevarno pot v šolo. Če starši ocenijo, da otrok zaradi varnosti ostane doma, bo v šoli opravičeno odsoten.

GLASBENA ŠOLA SLOVENJ GRADEC

Pouk bo potekal po urniku.

 

Odnosi z javnostmi MOSG

Oglejte si tudi