Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
1°C
Oceni objavo

Zaključek enega šolskega leta

V sodelovanju s Gimnazijo Slovenj Gradec smo pri učenju streljanja z zračno puško v Športni hali Slovenj Gradec 18. 05. 2013 uspešno končali streljanje še z MK puško na strelišču Žančani pri Slovenj Gradcu za letošnje šolsko leto.
Vadbe z zračnim orožjem so se udeležili štirje razredi učencev slovenjgraške gimnazije. Tako so imeli vsi pravico sodelovati tudi na streljanju v Žančanih na tekmovanju z MK orožjem in spoznati lepoto tega športa, ki pa ga zelo zapostavljamo. Udeležilo se ga je kar 80 tekmovalcev, ki so se pomerili med seboj. Najboljši med njimi so dosegli rezultate nad 90 točk. To pa je velika spodbuda društvu, da še naprej dela z mladimi in jim tako nekako približa strelski šport.

 

Ob tej priliki bi rad pozval vse, ki bi hoteli vaditi streljanje z zračno puško in kasneje z MK, naj se nam pridružijo, predvsem mlajši, če so željni resnih treningov in tekmovanj.

Vsak petek v dežurni pisarni SD od 11.30 do 13.00  in od 18.00 do 20.00 na Celjski 21 Slovenj Gradec ali telefon 070-902-098.

Predsednik Stanislav Oblak

 

Oglejte si tudi