Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
5°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Rokometna šola Alena Mihalja na 13. mini rokometnem turnirju Zasavje Cup

Na 13. tradicionalnem mini rokometnem turnirju Zasavje Cup, ki se je odvijal 25. 5. 2013, je Rokometna šola Alena Mihalja letos sodelovala s tremi ekipami.

V kategoriji deklic, letnik 2002, so Rokometno šolo Alena Mihalja predstavljale: Alja Krevs, Ula Perovec, Urška Kotnik, Kaja Paradiž, Neža Rotovnik, Iva Soldo ter vratarka Manja Pasarič. V kategoriji dečkov, letnik 2003, so za ekipo A igrali: David Saleznik, David Krajnc, Jaka Soršak, Matevž Kašnik ter vratar David Klemen. Za ekipo B pa so igrali: Vito Potočnik, David Večko, Aljaž Pikl, Filip Štumpfl, Andrej Krstanonski ter vratar Žan Smolnikar.

 

Dekleta so v pred tekmovanju v težki skupini z ekipo RK Krim Mercatora izgubile z visoko razliko, v tekmi z ekipo Vrhnike pa igrale neodločeno. Zaradi boljše razlike v golih, so se v polfinale uvrstile vrstnice iz Vrhnike. O moči skupine priča, da so končno prvo in drugo mesto osvojile prav igralke Krima ter Vrhnike.

 

Dečki ekipe B v kategoriji 2003, so nabirali svoje prve turnirske izkušnje ter dve tekmi izgubili in eno zmagali. Ekipa dečkov A  pa se je z odlično igro uvrstila do samega finala. Nasprotniki iz Trbovelj so bili boljši nasprotnik. Izkoristili so utrujenost naših igralcev, ki so pet tekem odigrali brez menjav ter zmagali za tri gole. David Saleznik je bil izbran tudi v najboljšo peterko turnirja, v kategoriji dečkov letnik 2003.

 

Za prihodnost slovenjgraškega rokometa se ni bati. Še enkrat čestitke vsem igralcem in igralkam za prikazano igro.

 

 

Oglejte si tudi