Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

Prijateljska tekma v kegljanju med Športnim društvom Invalid in ILCO za Koroško

V četrtek, 28. maja 2015, sta se že 14. po vrsti pomerila med seboj v kegljanju na 60 lučajev ŠD INVALID in ILCO za Koroško. Ti društvi se srečujeta med seboj že dolgih 7 let, tako, da so postali zelo močno povezani in res pravi prijatelji.
Glede tekem se dogovarjata predsednik ŠDI Tone Garb in vodja za šport pri ILCO Milan KOREN. Tudi drugače se večkrat slišita po telefonu ali po mailu. Pred tekmo je Tonetu Garbu vodja za šport pri društvu ILCO Milan KOREN izročil za dolgoletno sodelovanje posebno priznanje, ki ga bo imel doma na vidnem mestu, ker mu to priznanje zelo veliko pomeni, saj mu je bilo dano iskreno in res iz srca.

 

Tudi tokrat so bili boljši kegljači ŠDI, ki so ILKO premagali z 6 proti 2  in z razliko 272 kegljev. Najboljši rezultat pri ŠDI je dosegel Tine Tamše z 270 keglji, pri ILCO pa Esad Hadžiagič z 263 keglji.

 

Po tekmi pa so v gostilni VILI ob dobri hrani in pijači kovali načrte za še boljše sodelovanje in se tudi dogovorili, da se srečajo pred novim letom in odigrajo v tem letu še eno prijateljsko tekmo. Ob poslavljanju so si zaželeli veliko sreče, še posebno pa zdravja, ki ga vsi najbolj potrebujejo. Njihova želja je bila, da se srečujejo še veliko let, saj vsi komaj čakajo, da se ponovno vidijo in odigrajo  tekmo, ki pa ni glavni razlog za njihovo druženje.

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi