Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
2°C
JUTRI
13°C
-1°C
Oceni objavo

Praznovanje žensk društva upokojencev

Društvo upokojencev je organiziralo proslavo ob dnevu žena in materinskem dnevu za vse svoje članice v prostorih društva upokojencev. Udeležilo se je 127 žensk – mater.
Že vrsto let prireja DUSG za svoj del ženske populacije dan žena – materinski dan. Lepa pozornost do žensk, mater in prav bi bilo, da se bi to tudi nadaljevalo. Vsaka je pri vhodu bila deležna male pozornosti in je prejela lepo rožico iz rok naših članov, g. Toneta Krevha in g. Lojzeta Ocepka.

Med povabljenimi sta bila tudi župan Mestne občine Slovenj Gradec g. Andrej Čas in poslanec v slovenskem parlamentu g. Beno Kopmajer.

Po pevskem nastopu naših pevk so nastopili otroci vrtca S 8 z mentoricama in so zapeli nekaj pesmic. Bili so nagrajeni z dolgim aplavzom. Tako so tudi najmlajši prispevali del veselja našim ženam – materam. Sledil je skeč Kulturnega društva Šmartno, ge. Stanke in g. Albina. Sledil je pozdrav našega predsednika g. Janeza Gologranca, g. Bena Kopmajerja in g. župana Andreja Časa. Za konec je sledila malica, za dobro vzdušje pa je poskrbel naš harmonikar Boris.   

Tudi v mojem imenu vsem ženam za dan žena in pa prihajajoči praznik materinski dan želim vse naj naj.

Stanislav Oblak

Oglejte si tudi