Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Piknik Aktiva invalidov Stari trg

UO AI Stari trg organizira za svoje članice in člane vsakoletni piknik.
Piknik so izvedli v četrtek, 13. 8. 2015, na športnem igrišču v Starem trgu, katerega upravlja ŠD Stari trg. Tega piknika se je udeležilo kljub vročemu dnevu 60 članic in članov aktiva. Hrano je priskrbelo gostinstvo Katarina Konečnik in so jo pripeljali na kraj srečanja. Vsi udeleženci so pohvalili hrano, kakor tudi samo organizacijo. Na tem pikniku so izvedli tudi malo olimpijado članov AI Stari trg. Tekmovali so v metanju alke in krogov. Na tej olimpijadi je tekmovalo skupno 33 članov, vsi pa so se zelo borili za vsako točko in pa za praktične nagrade, katere je priskrbel predsednik aktiva Tone Garb.

 

Rezultati v metanju alke:

  1. JANEZ JAMNIK                   29 točk
  2. IVAN    AREH                       26 točk
  3. FRANC  KUŠTER               24 točk

Rezultati v metanju krogov:

  1. JANEZ   JAMNIK                 340 točk
  2. MARIJA  ŠRIMPF                290 točk
  3. FRANC  VAJKSLER           260 točk  

Po kosilu so se zadržali še dolgo v popoldan, saj so si imeli veliko za povedati, ker se nekateri srečujejo samo na pikniku, kopanju, pohodu itd. Da pa niso bili žejni je pijačo priskrbela tajnica aktiva Pavla Garb, za ohlajeno pijačo pa sta poskrbela član UO Ivan Lesjak in član Ivan Areh.

 

Vsem, ki so sodelovali pri organizaciji in izvedbi piknika in v zadovoljstvo vseh, ki so se piknika udeležili, se je predsednik aktiva Tone Garb še posebej zahvalil članici UO Jožici Kolar, da jim je priskrbela mize in pa seveda šoferju Tonetu Smrtniku, da je te mize in klopi pripeljal in odpeljal nazaj v Gasilski dom Raduše. Zahvalil se je tudi članicam UO Marinki Repas, Jožici Kotnik in Tončki Strmčnik, ki so poskrbele, da so člani bili postreženi tako z hrano kot s pijačo.

 

Stanislava Tamše 

Oglejte si tudi