Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
2°C
JUTRI
13°C
-1°C
Oceni objavo

DELNI ZBOR ČLANOV AKTIVA INVALIDOV SELE VRHE

Delni zbor članov Aktiv invalidov Sele Vrhe je bil izveden v nedeljo, 9. februarja 2014, v večnamenski dvorani na Selah. Pred uradnim delom zbora je najprej zapel tri pesmi moški pevski zbor Goršek Štefan – ČAKI iz Šentjanža.

 

Kot na vseh zborih je tudi AI Sele Vrhe podal poročila za leto 2013. O delu aktiva je poročal predsednik aktiva Jure Rek, blagajniško poročilo je podala Ana Gaber, poročilo o delu DI Slovenj Gradec je podala predsednica društva Stanislava Tamše, športno poročilo pa je podal predsednik Športne komisije pri DI Slovenj Gradec Tone Garb. Na zboru so sprejeli tudi program dela za leto 2014.

 

Zbora so se udeležili še predsedniki AI Stari trg Tone Garb, predsednik ZB za vrednote NOB Sele Vrhe Anton Hovnik in predsednica Rdečega križa Sele Vrhe Štefka Pohovnikar. Vsi gosti so jim čestitali za uspešno opravljeno delo v preteklem letu, jim zaželeli veliko zdravja in še naprej med seboj dobrega sodelovanja. Na koncu uradnega dela zbora pa jim je še enkrat zapel eno pesem moški pevski zbor Goršek Štefan - ČAKI.

 

Za hrano je poskrbelo gostinstvo in turizem Preša iz Slovenj Gradca, za veselo razpoloženje pa je poskrbel Jani Plohl. Na koncu uradnega dela je predsednik aktiva Jure Rek podelil vsem ženam za Dan žena še cvetje.

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi