Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

48. športna prireditev za pokal pohoda XIV. divizije na Štajersko

V soboto, 6. junija 2015, je ŠD INVALID Slovenj Gradec že 48. organiziralo športno zgodovinsko prireditev za pokal v spomin pohoda XIV. divizije na Štajersko.
Tekmovalo se je v streljanju in kegljanju borbene igre. Sodelovale so ekipe MDI Velenje, MDI Drava Radlje ob Dravi, ŠDI Maribor in domače ŠDI. Slovenj Gradec.

 

V streljanju so bili prvi MDI Velenje s 690 krogi, drugi ŠDI Slovenj Gradec s 612 krogi in tretji MDI Drava Radlje ob Dravi s 388 krogi. ŠDI Maribor ni imelo  strelcev.

 

V kegljanju so bili prvi kegljači iz ŠD INVALID  Slovenj Gradec s 576 keglji, drugi MDI  Drava Radlje ob Dravi s 569 keglji in tretji ŠDI Maribor s 567 keglji.

 

Tako so postali skupni zmagovalci športniki iz ŠD INVALID s 7 točkami, drugi so bili MDI Velenje s 5 točkami, tretji MDI Radlje s 4 točkami in četrti ŠDI Maribor z 2 točkama.  

 

Športniki iz ŠD INVALID so tako že drugo leto osvojili prehodni pokal. Ta pokal mora društvo osvojiti  trikrat zapovrstjo ali petkrat v presledkih. Vsi, ki so zastopali ŠDI, si zaslužijo vso pohvalo za osvojeno skupno prvo mesto.

 

Športni pozdrav!

 

Stanislava Tamše

Oglejte si tudi