Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
3°C
JUTRI
10°C
3°C
Oceni objavo

ZAKLJUČEK SEZONE ROKOMETNE ŠOLE ALENA MIHALJA - PRISTAR

Letos po sedmih zelo uspešnih letih delovanja (v tem času; 3 x tretje mesto v državi ter 2 x državne prvakinje) so trenerji pripravili zaključek sezone malo drugače in sicer v dveh delih. Prvi se je na klasičen način speljal na domačiji Rotovnik »pri Klevžu«. Drugi del, pa so izpeljali kot končni izlet v zabaviščni park Gardaland.
V sredo, 22. 6., se je »pri Klevžu« zbralo okoli stodvajset članov Rokometne šole Alena Mihalja – PRISTAR, kjer so se v lepem sončnem popoldnevu družili ob športnih igrah ter prijetnem kramljanju. Ob dišeči hrani, za katero sta lepo poskrbela Đaldo in Maks, so starši, trenerji in otroci, debatirali o lepih trenutkih pretekle sezone. Hkrati so okvirno predstavili načrt in pričakovanja v prihajajoči sezoni. Utrujeni od tekanja ter premočeni od vodnih balonov so v temi pospravili za sabo ter se v pričakovanju Gardalanda poslovili.

Ponoči, oziroma zjutraj v soboto ob 02:00 uri se je skupina 49-ih članov Rokometne šole Alena Mihalja odpravila na celodnevni izlet v zabaviščni park Gardaland. V vročem jutru in veliki množici ljudi so se udeleženci razdelili po skupinah. Zaradi pestrosti ponudbe in različnih karakterjev udeležencev so se  vsak opravil v svojo smer poiskati njim zanimive aktivnosti. Po osem urnem divjanju se je večina odločila za pot domov, skupina vročekrvnih, željnih adrenalina pa se je pridružila drugi skupini in podaljšala aktivnosti do teme. Tako so igralci skupaj s starši letos zaključek sezone preživeli brez rokometnih vsebin.

Vodstvo Rokometne šole Alena Mihalja –PRISTAR še enkrat vsem igralkam in igralcem v letošnji sezoni čestita za vložen trud in delo ter napredek v razvoju. Ter želi vsem kvaliteten poletni oddih od šolskih obveznosti ter polno napolnjen baterije do treningov v avgustu.

Oglejte si tudi