Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
13°C
1°C
Oceni objavo

SVEČANI DOGODEK OB PODPISU DOGOVORA ŠOFERJEV PROSTOVOLJECV

V četrtek, 15. 12. 2016, je  v Koroškem domu starostnikov PE Slovenj Gradec potekal svečani dogodek ob podpisu dogovora šoferjev prostovoljcev. Zbrali smo se z namenom, da se nam pridružijo dobri ljudje, z namenom, da bomo bogatejši za nekaj novih prostovoljcev, natančneje za štiri. Veseli in ponosni smo na ta velik korak, s katerim smo zopet bliže našim stanovalcem, njihovim željam in potrebam.
S podpisom smo natančneje opredelili naše obveznosti, tako na naši strani kot strani prostovoljcev. Določili smo dneve, ure, in sicer od ponedeljka do petka med 7.00 in 13.00 uro.
Nekaj besed je gostom ter stanovalcem namenil tudi pobudnik srečanja, predsednik združenja šoferjev in avtomehanikov Slovenj Gradec ter podpredsednik neodvisne zveze združenja šoferjev in avtomehanikov, gospod Plazovnik Franc, ki je z današnjim dnem postal naš prostovoljec. S podpisom dogovora so postali naši prostovoljci tudi gospod Kotnik Anton, gospod Ošlak Anton ter gospod Žuman Emil.

Program so popestrili stanovalka gospa Kraker Marija, prostovoljka gospa Lušnic Tatjana, MePz stanovalcev doma, ter gospod Milan Kamnik, ki jim je s pesmijo "Spet na cesto grem" zaželel srečno vožnjo.

Oglejte si tudi