Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

ŠTD KR Gojko

Predstavljamo vam dogajanje v letu 2012.

V letu 2012 smo v mesecu septembru, skupaj z predsedstvom ČS Legen Mesto predstavili četrtno skupnost na srečanju četrtnih skupnosti mesta Slovenj Gradec, kjer smo pripravili stojnico na kateri so lahko obiskovalci poskusili razne dobrote, ki so jih pripravile naše članice. Drugače pa s ČS Legen Mesto sodelujemo pri pripravi vseh prireditev, ki jih organizirajo in so nam v zahvalo tudi podelili plaketo.

Prav tako smo se v septembru udeležili srečanja vseh športnih društev v Slovenj Gradcu. Predstavili smo se z ekipami v odbojki, nogometu in šahu, kjer pa tokrat nismo bili tako uspešni kot prejšnja leta.  Bera medalj je bila sicer manjša, vendar je srečanje doseglo svoj namen, saj je ta dan »športalo« preko 600 članov različnih društev.

Skozi vso sezono smo se pridno »znojili« tudi v telovadnici Pameče, kjer smo združevali svoje veselje pri igranju odbojke in nogometa. Naše društvo ima v tej telovadnici dva termina in sicer ob torkih in petkih ob 17.30 do 19 ure, tako da ste vabljeni.

Kakor vsako leto, smo tudi tokrat pripravili srečanje naših članov, kjer smo na čudovitem objektu v našem športnem parku izvedli razne šaljive igre in se zabavali pozno v noč. Moram povedati, da je naš športni park zaseden skozi vso sezono. Že ko skopni zadnji sneg, se tako naši člani kot tudi drugi športniki in ljubitelji rekreacije začnejo  »poditi« po vseh igriščih, s tem je izgradnja igrišča več kot dosegla svoj namen.

Tukaj bi se še enkrat zahvalil vsem, ki stanujejo tukaj v bližini, da se ne jezijo, ko športniki in otroci kričijo med igrami ali kako drugače izražajo svoje počutje, ali pa kakšna žoga pade na njihov vrt. Če pa je zaradi tega bila povzročena kakšna škoda, pa se prosim obrnite na vodstvo društva o morebitni poravnavi.

Verjetno se nekateri, posebej še starejši člani, še spomnijo kdaj in kako smo zgradili ta čudoviti objekt, koliko prostovoljnih ur je bilo vloženih in kako smo z zanosom ustvarili nekaj, kar nas še sedaj povezuje. Res pa je, da nas v prihodnosti še čaka nekaj dela, kajti radi bi zgradili prostore, kjer bi lahko organizirali kašne dejavnosti, potrebno pa je postaviti tudi sanitarije, ki jih nujno potrebujemo ob organizaciji kakšnih prireditev.

Zahvalili bi se na tem mestu vsem, ki so sodelovali v dogajanju, hkrati pa bi povabil še ostale, da se nam pridružijo, da bomo tudi to leto zaznamovali z nekaterimi dogodki. Predvsem bi radi popestrili zimsko obdobje in pripravili kakšen pohod ali tekmo.  Prisrčno vabljeni.

 

 Vodstvo društva ŠTD KR Gojko

(Jože Knez) 

Oglejte si tudi