Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Uspešna predstavitev študijskega krožka Ohranjamo stare obrti - polstenje volne na Karavani študijskih krožkov v Črnomlju

V petek, 21. junija 2013, so članice študijskega krožka, ki se je odvijal pod okriljem Podjetniškega centra Slovenj Gradec v Mislinji, na Karavani študijskih krožkov v Črnomlju, uspešno predstavile osvojeno znanje mokrega in suhega polstenja volne ter z razstavo in prikazom izdelovanja polstenih izdelkov navdušile številne obiskovalce prireditve. Posebna zahvala za pomoč gre zunanjima sodelavkama Ceciliji Uranc in Pavli Pirker!

V Podjetniškem centru Slovenj Gradec sta v tem šolskem letu v teku še 2 krožka: Rokodelske veščine, znanja in spretnosti na filmskem platnu (kjer sodelujemo s turistično televizijo TUR TV) ter Kulturna dediščina Radelj ob Dravi nekoč in danes (kjer sodelujemo z Društvom za ohranitev kulturne dediščine in umetnosti Št. Janž pri Radljah). Jeseni nadaljujemo s študijskimi krožki ... Kogar zanima, naj nas čimprej kontaktira po tel.: 02 / 88 42 297 ali nas obišče v 3. nadstropju PTC Katica v Slovenj Gradcu.

Oglejte si tudi