Logo MojaObčina.si
JUTRI
18°C
4°C
SOB.
22°C
5°C
Oceni objavo

Spoznajmo se in načrtujmo skupaj: regionalno srečanje Dnevov evropske kulturne dediščine v Slovenj Gradcu

Vabimo vas na regionalno srečanje Dnevov evropske kulturne dediščine v Slovenj Gradcu, ki bo 16. aprila 2013 med 12. in 14. uro v prostorih Koroškega pokrajinskega muzeja, Glavni trg 24, Slovenj Gradec.
Na srečanju boste izvedeli vse, kar morate vedeti o Dnevih evropske kulturne dediščine. Spoznali boste letošnjo temo in druge organizatorje/sodelujoče. Izmenjali boste izkušnje, ideje in dobre prakse.

 

Dnevi evropske kulturne dediščine bodo letos potekali od 28. septembra do 5. oktobra 2013.

 

Regionalno srečanje v Slovenj Gradcu organizira Zavod za varstvo kulturne dediščine Slovenije in  k  sodelovanju na letošnjih Dnevih evropske kulturne dediščine vabi  strokovnjake s področja varstva kulturne dediščine, lastnike, muzeje in druge upravljalce kulturne dediščine, izobraževalne ustanove, skupnosti in posameznike, ki si prizadevajo za ohranjanje naše skupne dediščine. Zato vas vabi  k pripravi skupnega programa prireditev na predlagano vsebino v obliki predavanj, strokovnih predstavitev, vodstev po kulturnih spomenikih in muzejih, kot tudi kulturnih večerov, delavnic in drugih oblik kulturno-umetniškega udejstvovanja.

 

Na regionalno srečanje se prijavite s spletnim obrazcem:

http://www.zvkds.si/sl/zvkds/dekd/2013/prijava-na-regionalno-srecanje/

ali pokličete na telefon 01 400 79 72 ali 051 273 305.

 

 

Povezave

Si
Undefined

Oglejte si tudi