Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

BOŽIČNO NOVOLETNI SEJEM V SLOVENJ GRADCU

Na Trgu svobode v Slovenj Gradcu bo v času od 12. do 14. decembra potekal božično-novoletni sejem s pestrim spremljevalnim programom.

Na stojnicah bo na voljo pestra ponudba izdelkov koroških rokodelcev ter prazničnih kulinaričnih izdelkov. Sejem bo potekal v četrtek in v petek od 12.00 ure dalje, v soboto pa od 10.00 ure dalje.

Na prireditvenem odru se bo odvijal spremljevalni kulturni program. V četrtek, 12. decembra bo ob 17.00 uri otroška predstava Božični pridnometer v izvedbi Teatra Cizamo. Po končani predstavi bo otroke obiskal in obdaril Božiček.

V petek, 13. decembra bodo kulturni program od 17. ure dalje oblikovali učenci Glasbene šole Gvido, Turistično društvo Slovenj Gradec pa pripravlja zanimiv dogodek; kurjenje lesene peči, ki se bo prav tako odvil v petek v sklopu sejma.
Na Trgu svobode je od 1. decembra dalje postavljen tudi poseben božični poštni nabiralnik, kamor lahko otroci oddajo pismo za Božička.

Podrobnejši program prireditev na Trgu svobode je na voljo v priloženem letaku.


Prireditveni oder bo na Trgu svobode postavljen do konca decembra in na razpolago za vse organizatorje prireditev, društva in posameznike, ki bi želeli na odru pripraviti kulturni program ali predstaviti svojo dejavnost. Za urnik se lahko obrnete na kordinatorja prireditev, JZ SPOTUR (info@spotur.si, 02 88 12 115).

 

 

 

Oglejte si tudi