Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Vabilo na lokalni razvojni forum S socialnim podjetništvom do lokalne samooskrbe

Vso zainteresirano javnost vljudno vabimo na lokalni razvojni forum S socialnim podjetništvom do lokalne samooskrbe‏, ki bo v soboto, 16. 2. 2013, s pričetkom ob 9.30 v prostorih MKC Slovenj Gradec. Udeležba na forumu je brezplačna.

Zaradi omejenega števila udeležencev je potrebna predhodna prijava najkasneje do četrtka, 14. 2., na elektronski naslov info@fsp.si, ostale informacije pa dobite na telefonu 02 884 62 92. 

K sodelovanju in udeležbi na forumu vabimo vse, ki želite aktivno prispevati k lokalnemu in regionalnemu razvoju na Koroškem in verjamete, da lahko z medsebojnim sodelovanjem zagotovimo priložnosti za nove samozaposlitve, skrajšamo prehransko verigo od lokalnih pridelovalcev zdrave hrane do lokalnih potrošnikov, nadgradimo medgeneracijsko sodelovanje in razvijemo dostopne programe socialnega varstva, vzgoje in medsebojno pomoč med generacijami, izkoristimo lokalne potenciale za predelavo in uporabo lesne biomase, vzpostavimo lastne sisteme za proizvodnjo električne in toplotne energije ter zagotovimo dostopna neprofitna najemna stanovanja. 

Marjeta Vaupot 

Oglejte si tudi